روش ساخت رزین اکریلیک
روش ساخت رزین اکریلیک
Blog Article
پلیاورتانها را اولین بار اوتو بایر در سال ۱۹۳۷ در آلمان کشف کرد و بعد از آن این مواد با داشتن خواص ویژه پیشرفت بسیار زیادی را در انواع صنایع جهان داشتند.
پلییورتان دارای خصوصیت عایق حرارتی خوبی است. این ویژگی آن را برای عایقکاری در سیستمهای گرمایش و سرمایش، و همچنین در تجهیزات حفاظتی از حرارت استفاده میکند.
با توجه به آنچه گفته شد میتوان نتیجه گرفت، پلیاورتانها در موارد گوناگونی مانند: فومهای نرم، فومهای سخت، الاستومرها، چسبها، روکشها و پایههای رنگی بکارگرفته میشوند. کاربرد[ویرایش]
ساخت و ساز و عایق کاری: فوم های پلی یورتان سخت به طور گسترده برای عایق کاری در ساختمان ها استفاده می شود. این فومها مقاومت حرارتی قابل توجهی را ارائه می دهند و مصرف انرژی را کاهش می دهند.
این ویژگی به خصوص در شرایطی که سطح رنگشده ممکن است حرکت یا انبساط و انقباض را تجربه کند، بسیار حائز اهمیت می باشد.
مقاومت پلی یورتان ها در برابر سایش ضربه و ترک خوردگی بسیار خوب است، از جمله ویژگی های آنها می توان به پخت سریع و کامل در دمای محیط اشاره کرد .
از پوشش رزین اپوکسی برای چه مواردی می خواهید استفاده کنید؟
رزین های فنولیک موادی گرمازا هستند که می توانند مقاومت بالایی را از خود در برابر عواملی همچون مواد شیمیایی، حرارت، ضربه، رطوبت و گرما از خون نشان دهند.
از مهم ترین کاربردهای رزین پلی کربنات می توان به تولید لنزها، ابزارآلات الکتریکی، فیلم عکاسی و ساخت کلاه ایمنی اشاره نمود.
رزینها به عنوان ماده زمینه ای که رنگدانه ها و سایر اجزای رنگ را در کنار هم نگه می دارند، عمل می کنند.
قبل از استفاده برس های خود را بهدرستی آماده کنید. شما باید از یک برس نایلونی باکیفیت خوب برای پلی یورتان های آبدار و یک برس موی طبیعی برای کاربردهای مبتنی بر روغن استفاده کنید.
رزین اپوکسی در هنگام چسباندن دو قطعه به یکدیگر پیوند قوی تری ایجاد می کند. همچنین خاصیت چسبندگی بهتری با سطوحی مانند چوب، فلز یا بتن دارد.
فشار برای پایداری، محققان و مطالعه مقاله کامل تولیدکنندگان را به بررسی جایگزینهای زیست سازگار برای رزینهای پلی یورتان سوق داده است. این رزین های زیستی که از منابع تجدیدپذیر مانند مواد اولیه گیاهی مشتق شده اند، ردپای کربن کاهش یافته و راهی برای کاهش اثرات زیست محیطی مواد سنتی مبتنی بر پتروشیمی ارائه می دهند.
در صنعت الکترونیک، از آن به عنوان عایق حرارتی و عایق الکتریکی در تجهیزات و قطعات الکترونیکی استفاده میشود.